Related Posts with Thumbnails

30.4.10

H "HOPE" ΨΑΧΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!

H "HOPE" ΨΑΧΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!! ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ Η "ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ", ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ!

Η Hope , είναι ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης , που ανέλαβε το σωματείο μας. Είναι περίπου 14 μηνών και έχει περάσει όλη τη ζωή της δεμένη σε μία αλυσίδα με έναν ιδιοκτήτη αλκοολικό που ξεσπούσε όλη τη βία του πάνω της. Τη χτυπούσε νύχτα μέρα και παρόλη την εφιαλτική ζωή της είναι ένα σκυλάκι γεμάτο καλοσύνη που σε κοιτάει με λαχτάρα στα μάτια ζητιανεύοντας ένα χάδι. Την πήγαμε για στείρωση σήμερα αλλά την πήραμε πίσω γιατί ανακαλύψαμε ότι της είχε έρθει περίοδος. Φιλοξενείται προσωρινά σε πανσιόν.

 Tηλ. 6976131680

ΜΙΚΡΟΥΛΑ,ΜΟΝΗ-ΖΗΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙ


ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑ,Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ 4 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΕΞΥΠΝΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ.ΘΑ ΔΟΘΕΙ-ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ..ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ,ΚΑΛΟΒΟΛΗ,ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΗ.ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΩ,ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ -ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ-ΘΥΛΗΚΙΕΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ..
6934390331 ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΚΟΥΤΑΒΙΤΣΕΣ ΗΜΙΑΙΜΕΣ ΜΠΟΥΛ ΤΕΡΙΕ!!!

ΤΡΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΜΠΟΥΛ ΤΕΡΙΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ!! ΑΠ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΒΡΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΟ ΘΥΛΗΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!


 ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6936862466 ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Ροκυ

Ο Ροκυ!!!Αγορακι 1,5 χρονων,μολις 6 κιλα πολυ παιχνιδιαρης και κοινωνικος
ΤΗΛ.κ.ΕΛΕΝΗ 69847 27488

ΒΕΛΓΙΚΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑΚΙΑ

Τα Βελγικα Λυκοσκυλακια βρηκαν σπιτια!!! Καλη τυχη!!! 
psaxnoume gia spiti...eimaste 7 velgika lykoskylakia!!!
opoios thelei na mas yothetisei h xreiazetai perissoteres plhrofories...mporei na epikoinwnhsei st
ο...

party animals






To Party Animals είναι ένας νέος ετήσιος fund-raising θεσμός ο οποίος ξεκινάει φέτος για πρώτη φορά και στοχεύει στην ενίσχυση του έργου των σωματείων των αδέσποτων ζώων της Ελλάδας. Το πρώτο Party Animals θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 στον ειδυλλιακό Πύργο Πετρέζα. Τα Party Animals είναι κανονικά party με dj, μουσική και διασκέδαση όλο το βράδυ. Απευθύνονται σε όλους τους φιλόζωους και τα party animals οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τη διασκέδαση με την προσφορά σε ένα ξέφρενο party μέχρι το πρωί! Η πρόσκληση για το Party Animals κοστίζει 30€. Με τα έσοδα από τις προσκλήσεις του Party Animals θα ενισχυθούν τα σωματεία των αδέσποτων ζώων με τροφές, φάρμακα και κτηνιατρικές επεμβάσεις.

ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΒΡΗΚΕ ΣΠΙΤΙ!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΕΥΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΙΝΣΕΡΑΚΙ,ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ..

Ο ΚΟΡΤΟ ΒΡΗΚΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!




Ο KORTO ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΥΛΗ,ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΦΙΛΗ VENETA BOIKOU ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΝΕΡΩΝΑ ΤΟ ΠΙΤ-ΜΠΟΥΛ ΤΟΥ ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ!!ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ !!!


Βρεθηκαν!

2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΝΑ ΜΠΙΝΓΚΛ ΤΡΙΧΡΩΜΟ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΚΕΡΑΚΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ!!ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ.ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.ΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ..
 ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ,ΤΗΛ.6934390331


ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΜΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ,ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΕΡΑΚΙ-ΗΔΗ ΠΗΓΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΝΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕΝΑ-ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ..Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΜΠΙΝΓΚΛ,ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΙΚΡΩΝ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ..

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΠΑΤΡΑΣ.ΑΣ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Ειμαστε γκρουπ ερασιτεχνών φιλόζωων για τα ζώα που βρέθηκαν ,χάθηκαν ,θέλουν βοήθεια.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ,ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ και ΦΑΓΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!!Δεν είμαστε σύλλογος.Δεν ζητάμε χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
Κάνει φοβερό κρύο ,αφήστε ενα κεσεδάκι με ξηρά τροφή για τα αδέσποτα της γειτονιάς σας σε ένα ήσυχο ,μέρος που να μην προκαλεί τους κακόβουλους.ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;
1.Αποστολή αγγελίας με φωτό στην εφημερίδα Πελοπόνησσο για την ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ στήλη 

στο: vasilak@pelop.gr
2. Σύλλογος Μέριμνας Ζώων,(ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ)
Τηλεφωνικά:2610 996200 (εργάσιμες πρωινές ώρες!!!)
Με FΑΧ: 2610 991855
Με e-mail:animalshelter@upatras.gr
http://aws.upatras.gr/grk/Index%5BSt%5D.htm.
ΕΠΙΣΗΣ:Η Φωλια του Τσινο (pet shop)
Ομάδα Ενωμένων Ενεργών Φιλοζωικών Σωματείων
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=123631566115
ΕΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ:
Επικοινωνείστε στο uaargroup@yahoo.gr (Φωλιά του Τσίνο)
Δεν είμαστε Σύλλογος,δεν μαζευουμε χρήματα,δεν έχουμε γραφεία ,είμαστε μονάδες διαδυκτιακών εθελοντών







πατωντας ΕΔΩ θα δειτε φωτο απο πολλα ζωακια στην Πατρα που ψαχνουν για οικογενειες.


Σχετικά με τη Μέριμνα Ζώων θα ήθελα να αναφέρω καταρχάς ότι δεν ισχύει το τηλέφωνο που αναφέρεται παραπάνω, δεν λειτουργεί πια...
Μπορείτε να επικοινωνήσετε υποστηρίζουν οι ίδιοι στο τηλέφωνο 6974930981.
Τους έψαχνα από την Παρασκευή για κάποια πεταμένα στα σκουπίδια γατάκια, έπαιρνα και ξαναπαιρνα τηλέφωνο, αλλά τίποτα. Έστειλα e-mail, με πηραν Δευτέρα και μου είπαν οτι δεν αναλαμβάνουν!!!!

Ποια Μέριμνα Ζώων λοιπόν?????? Μέριμνα όσων μας βολεύει είναι!
Παίρνω από χθες στο νούμερο που μου έδωσαν και δεν απαντάει κανεις!!!

Μπράβο κύριοι!!! Και η επιδότηση από το Δήμο όμως γύρω στα 44.000 ευρώ από ότι διάβασα έχει υπογραφεί! 

ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ


 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ 6 ΗΜΙΑΙΜΑ ΓΚΡΙΦΟΝΑΚΙΑ !ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ...Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΝΙΞΕΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙς ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΑΥΤΕς
ΤΗΛ 6972078396

30 ΗΜΕΡΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ-ΖΗΤΑ ΣΠΙΤΙ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ,ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ..ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΥΛΑ..ΘΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ? ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΑΤΟΦΙΛΟ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΩΡΑ..



 ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ,ΤΗΛ.6934390331

29.4.10

ΕΠΕΙΓΩΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ - ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΕΠΕΙΓΩΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ - ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ♥ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

FOR ADOPTION - ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Κ.ΣΟΥΛΑ 6978534519

ΕΧΕΙ ΕΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ -
ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ -
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ -

ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟ -

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΒΕΙ ΣΕ 24ΩΡΕΣ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΒΟΗΘΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ
ΣΟΥΛΑ

28.4.10

ΤΣΑΡΛΥ-ΖΗΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙ

Απο Ντορα:
ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ Η ΤΣΑΡΛΥ,Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΗΣ,ΖΗΤΑ ΣΠΙΤΙ.ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΜΕΝΗ,ΤΡΩΕΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΗ..ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΥ ΓΑΤΕΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΣΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΛΛΥ 3 ΜΗΝΩΝ,ΖΗΤΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΑΤΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ-ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..
ΦΩΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



ΤΗΛ.6934390331 ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ

27.4.10

Μωρο τρελο ψαχνει απεγνωσμενα μονιμο σπιτι!!!


"Με παρατησαν πριν 1 εβδομαδα εξω απο το εργοστασιο αυτο απο οπου δεν εχω κουνησει ρουπι αναμενοντας τους να επιστρεψουν να με παρουν..Ακομη κανεις τους δεν εχει φανει αλλα εγω περιμενω καρτερικα...
Ειμαι νεαρη θυληκια κουκλιτσα κοντοτριχη με λαμπερο τριχωμα, μαλλον κυνηγοσκυλο που οταν μου λενε "κατσε" , καθομαι κ που ακομη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως μου εχει συμβει..
Με αγαπουν οι 2 κυριοι της εταιρειας security που δουλευουν εδω αλλα με διωχνουν οι υπευθυνοι του εργοστασιου..Δε μπορω να κρυψω πως καποιοι με εχουν δειρει κ γιαυτο αποζητω ακομη περισσοτερη αγαπη απο οση αλλοι αδεσποτοι φιλοι μου ζητουν...Σας θερμοπαρακαλω,ας με λυπηθει κ αγαπησει καποιος απο τους  φιλους που θα δουν το blog αυτο...γιατι φοβαμαι πως ενα αμαξι ισως με χτυπησει λειαν συντομως ή πως θα μεινω για παντα η ανεπιθυμητη παρατημενη του παραδρομου...."

Αν θελετε να δωσετε την ευκαιρια στη μπουμπου να σας δειξει ποσο καλη σκυλισια συγκατοικος ειναι κ ειστε υπευθυνοι ζωοφιλοι,στειλτε μου προσ.μνμ ή email στο elisabetdimitra@hotmail.com 
Τοποθεσία: Βαρυμπομπη(παραδρομος)

Μανγκο



Ο Μάνγκο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σκυλάκι. Ένα σκυλάκι που έχει γνωρίσει από νωρίς την ανθρώπινη σκληρότητα, αλλά παρόλα αυτά δεν χάνει την ελπίδα και την αισιοδοξία του...
Βρέθηκε στην Ελευσίνα από την κ.Λίλα, την πρόεδρο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας, ύστερα από τηλεφώνημα που περιέγραφε ένα σκυλάκι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μετά από αναζήτηση δύο ημερών. Το μπροστινό ποδαράκι του ήταν πραγματικά κατεστραμμένο από μεγάλο αριθμό από σκάγια. Χειρουργήθηκε αλλά λόγω του εκτεταμένου τραυματισμού, το πόδι του τελικά ακρωτηριάστηκε.
Είναι περίπου ενός έτους και ζυγίζει 16 κιλά, υγιής με εξετάσεις αίματος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος. Ένα πραγματικό σκυλάκι για σπίτι, παιχνιδιάρικο, φιλικό και αξιολάτρευτο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να περπατήσει, να τρέξει, να παίξει, να κάνει ό,τι ακριβώς κάνει οποιοδήποτε σκυλάκι που έχει τέσσερα ποδαράκια αντί για τρία.
Ο Μάνγκο φιλοξενήθηκε από την Φιλοζωική Ελευσίνας, μέχρι που τον γνώρισε εθελοντής που αισθάνθηκε ότι το σκυλάκι αυτό που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο θα πρέπει να έχει άμεσα μια ευκαιρία για ένα καλό σπίτι και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Οπότε ανέλαβε την μεταφορά του σε πανσιόν, όπου ο μικρούλης θα παραμείνει μέχρι να βρεθεί το δικό του σπίτι.
Ας προσπαθήσουμε όλοι ώστε το ταλαιπωρημένο αυτό σκυλάκι να βρει τελικά την αγάπη και την στοργή και να του δείξουμε ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν κι αυτούς που του στέρησαν το ποδαράκι του.


Επικοινωνία: 6977604904, n.drepaniotis@gmail.comΟ Μάνγκο στο youtube:http://www.youtube.com/watch?v=6i-p3cc0aLU

ΛΟΥΤΣΑ - 6 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ


Livius, Lude, Lorina, Lotte, Lyse, Leona είναι έξι κουταβάκια που βρέθηκαν στη Λούτσα πριν ένα περίπου μήνα. Ήταν αδύναμα και ταλαιπωρημένα, όμως σήμερα είναι απολύτως υγιή, παχουλά και έτοιμα να βρουν τη δική τους οικογένεια. Πανέμορφα και παιχνιδιάρικα, μεσαίου μεγέθους σκυλάκια (θα φτάσουν περίπου 20 κιλά όταν μεγαλώσουν), έχουν να σας δώσουν πολλή αγάπη! 
6942479057, pets.gr@gmail.com





26.4.10

ζητείται σπίτι γιά τον korto


Ο Κόρτο είναι ενα καθαρόαιμο labrador 16 μηνών, έχει κάνει όλα του εμβόλια και είναι πολυ φιλικός με ανθρώπους και άλλα σκυλιά. Δυστυχώς οι υπευθυνοί ιδιοκτήτες του έχουν κουραστεί απο την παρουσία του...και δεν τον θέλουν πιά. Ο σκύλος χρειάζεται κάποιον έμπειρο και με υπομονή άνθρωπο να του μαθει και κάποια βασικά μιας και μέχρι τώρα ζεί αποκλεισμένος σε μία αυλή. Θα γίνει ένας τέλειος σύντροφος μιας και είναι πανέξυπνος και αυτο που του λείπει είναι ανθρώπινη αγάπη. Μόνο εντός Αθηνών και με συμβόλαιο.

τηλ 6973842320 (Καίτη) ή
6977799222 (Δημήτρης)

25.4.10

Ο ΜΠΟΜΠΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ..


 ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΠΟΜΠΥ,ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ,ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΜΟΥ..ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ..ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ,ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΖΕΣΤΟ,ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ,ΜΑΤΑΙΑ..ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ,10 ΜΕΡΕΣ,ΜΕΤΑ..



ΚΡΙΜΑ...ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!

23.4.10

O ΜΠΟΜΠΥ ΚΑΙ Η ΤΣΑΡΛΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΑΚΙΑ




Ο ΜΠΟΜΠΥ,Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ,ΕΠΕΖΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΡΛΥ,ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΗΣ..Ο ΜΠΟΜΠΥ,ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ- ΟΠΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ-ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΤΗ..ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ,10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΑΤΟΦΙΛΟΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ-ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ- ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ.



Ο ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΡΩΕΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΟΥΛΑ,ΕΙΝΑΙ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 1.5 ΜΗΝΟΣ.Η ΤΡΙΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ-ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΥΙΟΘΕΣΙΑ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ..ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.




ΤΗΛ.6934390331 ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ

Stray.gr

Μετά από 8 χρόνια ενεργής δράσης, έχοντας εξασφαλίσει σωστές οικογένειες σε περισσότερα από 1.500 αδέσποτα ζώα, έχοντας περιθάλψει περί τα 500 άρρωστα και περί τα 110 βαριά χτυπημένα ζώα, το σωματείο περίθαλψης και προστασίας αδέσποτων ζώων Stray.gr βρίσκεται σήμερα για πρώτη φορά στη δεινή θέση να αναστείλει την παροχή βοήθειας σε αδέσποτα ζώα, μια και αδυνατεί να αναλάβει νέα περιστατικά, αλλά και να καλύψει οικονομικά όσα έχει ήδη αναλάβει.

Το σωματείο έφθασε στις συνθήκες αυτές κυρίως λόγω των 2 πρόσφατων περιστατικών των παράνομων εκτροφείων, όπου κλήθηκε να διασώσει από άθλιες συνθήκες και να αναλάβει μεγάλο αριθμό ζώων (Δερβενοχώρια 30 ζώα και Αλεποχώρι 58), χωρίς την παραμικρή πρακτική και οικονομική βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές και μόνη συμπαράσταση αυτή των μελών και φίλων του. Δεδομένου ότι το σωματείο είχε ήδη ζώα υπό την προστασία του, η φιλοξενία των περισσότερων έγινε σε ιδιωτικές πανσιόν. Λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης των ζώων στα άνω εκτροφεία, απαιτήθηκε να γίνουν εξετάσεις σε όλα τα ζώα και, όπως προέκυψε από αυτές, θεραπείες στην πλειοψηφία τους. Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση του Αλεποχωρίου δε, το σωματείο δεν έχει νομικά τη δυνατότητα να δώσει τα ζώα αυτά για υιοθεσία, με αποτέλεσμα να έχει κυριολεκτικά μέχρι σήμερα εγκλωβιστεί, με μηνιαία έξοδα φιλοξενίας που ξεπερνούν τα 5.000 €, μη συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξόδων.

Παρά το ότι δεν μετανιώνουμε ούτε στιγμή σαν εθελοντές για τη διάσωση των ζώων αυτών, είναι σήμερα φανερό ότι τέτοιες δράσεις είναι αδύνατον να υποστηριχθούν από ένα μόνο φιλοζωϊκό σωματείο εθελοντών, δεδομένης της ελληνικής πραγματικότητας και της έλλειψης κάθε μέριμνας εκ μέρους της πολιτείας.

Το σωματείο απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε όλους τους φίλους του και στο σύνολο της ζωοφιλικής κοινότητας, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει την συνέχιση της φιλοξενίας των ζώων.
• Οικονομική ενίσχυση στο λογαριασμό του Σωματείου περίθαλψης αδέσποτων ζώων Stray.gr ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, IBAN: GR9001100590000005929600954
• Προσωρινή φιλοξενία ζώου στο email info@stray.gr

Για το Stray
Αριστέα Ιωαννίδου
Πρόεδρος

Rehab

Ο σκύλος αυτός που κάποτε σίγουρα ήταν εντυπωσιακός και μυώδης, τώρα κρύβεται μέσα στη φωλιά του, απόμακρος από όλους.
Ο Rehab βρέθηκε σε περιοχή της Αττικής. Ο σκύλος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, γεμάτος άσχημα δαγκώματα. Στην περιοχή που βρέθηκε υπάρχουν καταγγελίες για οργάνωση κυνομαχιών και έτσι οι άνθρωποι που τον φροντίζουν έχουν καταλήξει μαζί με τους κτηνίατρους που τον παρακολουθούν, ότι ο σκύλος αυτός προέρχεται από το βάρβαρο αυτό «άθλημα».
Ο Rehab πρέπει επειγόντως να βρει προσωρινή ή μόνιμη κατοικία, καθώς μετά την περίθαλψη του, θα επανενταχθεί, αφού έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα Δήμου. Το αποτέλεσμα της επανένταξης στον χώρο που βρέθηκε, είναι σίγουρο πως θα έχει μοιραία αποτελέσματα.
Αν θέλετε να βοηθήσετε τον Rehab, να είστε σίγουροι πως θα γίνετε ο φύλακας άγγελος του, αφού θα του σώσετε κυριολεκτικά τη ζωή και τα θλιμμένα του μάτια θα αποκτήσουν ξανά ζωντάνια.


marina@pitbull-rescue.gr

17.4.10

ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ-ΖΗΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ


ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ-ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΖΗΤΟΥΝ ΓΑΤΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ.

ΤΗΛ.6934390331

για φωτο απο τις γατουλες, πατηστε εδω!

Μοίρας


Ο Μοίρας μόνο καλή μοίρα δεν έχει.
Βρέθηκε χτυπημένος στην Ελευσίνα και κανείς φιλόζωος δεν τον βοήθησε.
Μέχρι που τον βρήκαν οι ''αδερφές-άγγελοι'' Σοφία και Ρία που βοηθάνε τέτοια ακριβώς σκυλάκια.

Και τα δύο του πισινά πόδια είναι χτυπημένα. Το ένα έχει παλιό σπάσιμο και φαίνεται ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να περπατά στα 3 του πόδια μέχρι που χτύπησε και πάλι...!!!Δεν μπορεί να σηκωθεί όρθιος, είναι πολύ ασχημα σπασίματα και το γόνατο του είναι σε κακή κατάσταση,

Από τον πόνο, δεν σ αφήνει να τον χαϊδέψεις και απειλεί ότι θα δαγκώσει. Σκεφτείτε πόσο πόνο και φόβο νιώθει αυτό το σκυλί. Και είναι μόλις 6 μηνών. Ενα κουτάβι...που αντί να παίζει χαρούμενο, είναι καθηλωμένο σαν γέρικο ζώο.

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο θα χρειαστεί 2 χειρουργεία για να ξαναπερπατήσει.
Το κόστος ανέρχεται στα 2000 ευρώ και....σας παρακαλούμε να βοηθησετε.

Παρότι οι κοπέλες φροντίζουν ήδη τον Λίνο όπου και εκεί χρειάζονται πολλά έξοδα, δεν μπορούσαν να κλείσουν τα μάτια στο ζώο αυτό.

Αν θέλετε να προσφέρετε χρήματα για το χειρουργείο, αν θέλετε να τον φροντίσετε ίσως ή ακόμα και να τον υιοθετήσετε μόλις γίνει καλά....σας περιμένουμε!

Ας του δείξουμε ότι υπάρχει και καλό πρόσωπο της Μοίρας...

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑΛΗ
ΙΒΑΝ GR 24 0110 1990 0000 19951401108
BIC ETHNGRAA


τηλ. 6944882480, 6947829826

8.4.10

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ


"ΘΑ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΚΥΛΟ"είπε το αφεντικό του στη
Θηβα γιατί του σκότωνε τις κότες.Καθαρόαιμο πιτ μπουλ θηλυκό 7 μηνών,το
είχε δεμένο συνέχεια και σπάνια το τάιζε για να το συνετίσει."ΠΑΡΤΕ ΤΟ
ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ" ούτε ρώτησε που θα πήγαινε. Είναι καλή και υπακουη και θα
δοθεί μονο σε φιλόζωο.

ρανια 6945155725

Λάμια & Μωρό


Η υπέροχη Λάμια, πήρε το όνομα της από τη νεράιδα των αρχαίων θρύλων. Βρέθηκε στην περιοχή της Αρτέμιδος, μαζί με άλλη μία σκυλίτσα και τα κουταβάκια τους. Ζει εκεί, με το ένα κουταβάκι της αλλά προσέχει ώστε να μη λείψει τίποτα και από εκείνα της φίλης της. Η πανέμορφη σκυλίτσα, έχει παλιά σημάδια σε όλο της το σώμα, πιθανότατα από μάχες με άλλους σκύλους. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουμε επειγόντως να της βρούμε μια στοργική οικογένεια να την φροντίζει και να μην αφήσει ποτέ ξανά να της συμβεί κάτι κακό. Είναι μικρή σε ηλικία, περίπου 1,5 έτους, πολύ φιλική και λίγο επιφυλακτική με τους ανθρώπους. Είναι επείγον να βρεθεί μια καλή οικογένεια να την υιοθετήσει ή να φιλοξενήσει αυτή και το μωρό της μέχρι να υιοθετηθούν. Τα παιδιά της περιοχής έχουν φερθεί πολύ άσχημα στα κουταβάκια και αυτό μας κάνει να ανησυχούμε ιδιαίτερα, χωρίς όμως να υπάρχει τρόπος να τα βοηθήσουμε. Αν μπορείτε να βοηθήσετε τη σκυλίτσα, επικοινωνήστε με το marina@pitbull-rescue.gr και το 6942479057

Βρείτε μου ένα σπιτάκι επειγόντως γιατί υπάρχει φόβος να "χαθώ" ξαφνικά...



Το σκυλάκι που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι ένα χαρούμενο και υγιέστατο Breton Spaniel (αρσενικό), το οποίο κάποιος ασυνείδητος το εγκατέλειψε και βρήκε καταφύγιο στην εταιρεία που δουλεύει ένας φίλος στη Μεταμόρφωση. Εκτιμάται πως είναι περίπου 7 ετών. Έχει πάει σε κτηνίατρο γιατί όταν τον βρήκαν είχε μια ψιλομμόλυνση από χτύπημα μάλλον και του δώσανε αντιβίωση. Όμως, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι εντελώς εχθρικός και φοβούνται μήπως τον εξαφανίσει γιατί έχει εκφράσει δυσαρέσκεια.

==> Ενημέρωση ==> Η κατάσταση με τον ιδιοκτήτη έχει αρχίσει να σοβαρεύει αφού αυτός κάνει βόλτες στην εταιρεία να δει αν έχει αφήσει κανείς φαγητό στον σκύλο.Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση επειγόντως.
Ευχαριστώ

Αν κάποιος από εσάς θέλει ή γνωρίζει κάποιον άλλον που θα ήθελε να τον υιοθετήσει ας επικοινωνήσει μαζί με τον
κο Κώστα Στελλούδη (stelloudis@yahoo.com, 6972130918) ή με την κα Μαρίνα Κεφαλληνού (efi_irma@yahoo.gr, 6933463611 )

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΙΓΡΟΥΛΑ


Χαρίζεται η Τιγρούλα. Είναι περίπου 1 έτους, στειρωμένη και εμβολιασμένη. Δυστυχώς για αυτήν όμως μένει στο δρόμο κάτω από ένα αυτοκίνητο καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα υιοθεσίας στην γειτονιά που βρίσκεται. Είναι πολύ φιλική και "ομιλητική"! Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με
κα Σκαρακη 210-5312691 - κο Μιχόπουλο 6945-395690

Κουταβάκια σε κίνδυνο...


Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζουν, εδώ και 4 μήνες εργάζομαι στο Γραμματικό, σε έναν πραγματικά αφιλόξενο και επικίνδυνο (από κάθε άποψη) τόπο. Το βουνό είναι γεμάτο σκυλιά, τα περισσότερα με τα σημάδια ακόμη από το περιλαίμιο που φορούσαν,και που αφαιρέθηκε όταν εγκαταλείφθηκαν! Πολλά από αυτά μας επισκέπτονται στον χώρο που δουλεύουμε, μιας και αποζητούν την ανθρώπινη επαφή, και ίσως και καμιά λιχουδιά! Τίποτα από αυτά δεν τους στερούμε, μιας και όλη η ομάδα είμαστε κοντά με τα ζώα, και όλα έχουν και από ένα όνομα για εμάς, έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, ένα γνώρισμα. Τους τελευταίους μήνες μας επισκέφτηκε και μια τσοπανοσκυλίτσα, πιθανόν εγκαταλελειμμένη από τον ιδιοκτήτη της, πολύ φιλική και προστατευτική με όλους. Την βαφτίσαμε Λίνα και ήταν η παρέα μας καθ'όλη τη διάρκεια της δουλειάς, ο φύλακας μας, η .."ουρίτσα" μας, όπως αστειευόμαστε. Για 1 μήνα την είχαμε χάσει, ωστόσο γύρισε δριμύτερη και..έγκυος πριν από 3 βδομάδες! Λίγο πριν το Πάσχα μάς οδήγησε η ίδια στο σημείο που γέννησε, μέσα στον χώρο της εργασίας μας - την ανασκαφη (μαλλόν εκεί αισθανόταν πιο ασφαλής), και με χαρά (και απόγνωση) είδαμε 4 ζουμπουρλούδικα και ζωηρά κουταβάκια! Είναι η πιο τρυφερή μανουλοσκυλίτσα του κόσμου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να αφήσουμε τα μωράκια στον χώρο για τους εξής λόγους: ο φύλακας (που είναι 24 ώρες στο χώρο) δεν φέρεται καλά στα αδεσποτάκια που μαζεύονται εκεί, και αν ανακαλύψει οτι η σκυλίτσα (την οποία απειλούσε οτι θα φολάρει) γέννησε, θα τα θανατώσει όλα. Αν και τον έχω απειλήσει ότι αν πειράξει σκυλι θα πέσει καταγγελία (είναι αλλοδαπός και δεν θέλει μπλεξίματα), μπορεί άνετα να "δράσει" όταν σχολάμε. Ήδη έχω μάθει από ανθρώπους στο χώρο οτι πετάει πέτρες στα σκυλιά για να φύγουν, τα κλωτσάει, κτλ.... Ο δεύτερος,και σημαντικότερος λόγος είναι ότι το έργο τελειώνει σε 2-3 μήνες, οπότε αυτά τα σκυλιά θα απομακρυνθούν με τη βία από τον δήμο. Λόγω του ότι το έργο είναι Χ.Υ.Τ.Α, γνωρίζουν οτι η υπαρξη σκυλιών σε χωματερή θα δημιουργήσει προβλήματα. Ήδη έχω ακούσει οτι ο κοινοτάρχης του Γραμματικού δεν φημίζεται για τη φιλοζωία του!!!!! Τα σκυλάκια είναι 2 εβδομάδων περίπου, μιας και ακόμα τα ματακια τους είναι κλειστά, ωστόσο, σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να περπατάνε και να γίνονται αντιληπτά και από ανεπιθύμητους θεατές. Δυστυχώς, μετά τις 3 μ.μ. που σχολάμε δεν υπάρχει κανείς εκεί να τα προσέχει, και ο φύλακας είναι εκεί όλο το 24ωρο....!
Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να βοηθήσει, να υιοθετήσει κάποιο από τα μικρούλια, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλ. 6986270645 (Μαρία) ή στο mariagiannoukou@hotmail.com