Related Posts with Thumbnails

9.5.10

ΜΙΚΥ


Η Μίκυ είναι περίπου 5,5 χρονών, την έχει μαζέψει από τον δρόμο, και ξαφνικά χθες το βράδυ, τα πίσω ποδαράκια της παρέλυσαν. Το πρόβλημα πολύ σοβαρό. Η διάγνωση είναι εκφυλιστική δισκοπάθεια, και όπως μιλήσαμε με τους γιατρούς, το χειρουργείο που πρέπει να γίνει άμεσα, ίσως δώσει κάποιες ελπίδες. Τα χρήματα όμως δεν υπάρχουν, παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών της Κτηνιατρικής να τα μειώσουν στα μισά. Θα χρειαστούν περίπου 300-400 ευρώ , για μια δύσκολη και πολύ σοβαρή επέμβαση, και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.
Η Ανδριάννα ήταν πολύ προβληματισμένη για τον τρόπο που θα βρεθούν τόσα χρήματα. Της είπα ότι θα προσπαθήσουμε όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε, και να δώσουμε πάλι σε αυτό το μικρό και γλυκύτατο σκυλάκι, μια ελπίδα να ζήσει φυσιολογικά, βοηθώντας έτσι την Ανδριάννα να δει πιο αισιόδοξα το μέλλον και τη ζωή, με την συντροφιά της Μίκυ που την λατρεύει πραγματικά.
Όποιος, λοιπόν, θέλει να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό της Ανδριάννα στην Euro Bank 0026 0176 92 0100 666487.

No comments: