Related Posts with Thumbnails

2.6.10

H Joy ψάχνει ξανά για νέους αλλά υπεύθυνους γονείς

Λοιπόν η μικρή υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στις 15/03. Μερικές μέρες αργότερα τους ξέφυγε και χάθηκε, αλλά γύρισε στο σπίτι τους μόνη της.

Μετά από πολύ ψάξιμο της Ελίτας και με τη βοήθεια της Πηνελόπης βρήκανε εκπαιδεύτρια η οποία προσφέρθηκε να αναλάβει το σκυλάκι άνευ χρημάτων να το κανουμε αριστοκράτισα.

Δεν την πήραν ποτέ τηλέφωνο, παρόλο που θα ήταν δωρεάν η εκπαίδευση, που να κόστιζε κιόλας. Αντ αυτού, πήραν σήμερα την Ελίτα σήμερα 01/06 για να την επιστρέψουν γιατί δεν την θέλουν πια... Λες και είναι αντικείμενο... αξεσουάρ που δεν ταιριάζει με το life style τους...

Και φυσικά δεν είχε πια νόημα ούτε να τους βρίσουμε.
Νόημα έχει να της βρούμε ένα σωστό σπίτι.

Η Joy ψάχνει πάλι οικογένεια, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, πριν την αφήσουν στο δρόμο...

Τηλεφωνήστε μας στο 6955779661 & 6972328400

Ας δώσουμε παλι στοργή και ισορροπία στην ζωή του πλάσματος αυτού που το μόνο που θέλει από εμάς είναι αγάπη.

Να σας θυμίσω, η Joy βρέθηκε στο καταφύγιο των αδέσποτων στο Κορωπι, μετά από διπλή διάσωση. Την έσωσε μια "ιδιόρρυθμη" φιλοζωη που ομως ξέσπαγε όμως τα "ψυχολογικά της προβλήματα" πάνω στο ζωάκια που "εσωζε". Καταφέραμε και την πήραμε μαζί με τα υπόλοιπα 10 ζωάκια που είχε, σάκους τους μπόξ, και φτιαξαμε στο καταφύγιο χώρο με σπιτάκια και στέγαστρο για να τα φιλοξενήσουμε. Την Joy την ανέλαβε η Ελίτα και αμέσως άρχισε να ψάχνει για ένα στοργικό σπίτι αφού την περιέθαλψε στο σπίτι της για μερικές μέρες. Η Joy ήταν η πρώτη που υιοθετήθηκε και ακολούθησαν και τα άλλα, μερικά ακόμα περιμένουν την σειρά τους..

Δε χρειάζεται μεγάλο σπίτι ή πολλά χρήματα, μόνο καλή διάθεση και αγάπη. 
Τα πηγαίνει πολύ καλά με τα υπόλοιπα σκυλάκια, αλλά είναι not tested among cats! 

Είναι περίπου ενός έτους υγιέστατο, ημίαιμο pitbullάκι.
Ψάχνουμε τους νέους της γονείς πριν συμβεί κάτι μοιραίο στην προσπάθειά της να φύγει....

Mα δεν έχει ματάρες???

Tηλ: 6972328400 & 6955779661

No comments: