Related Posts with Thumbnails

27.10.10

ΓΕΡΑΚΟΣ ΦΟΙΝΙΚΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

25/10/10. Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 14-15 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ GOLDEN RETRIEVER TA ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΥΛΑΓΕ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΩΝΙΤΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΧΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. 

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ.

22/10/10. Ο σκυλάκος της φωτογραφίας τριγυρνά αδέσποτος στη Φοινικία Ηρακλείου Κρήτης, φανερά ταλαιπωρημένος και αδυνατισμένος. περπατά με δυσκολία απο την ασιτία, είναι πολύ ήρεμος αλλα και τρομαγμένος, τις μέρες της βροχής δεν έχει που να κρυφτεί μιας και εδω όλα γίνονται μια λάσπη.
παρ όλη την ταλαιπωρία του είναι ένας κούκλος. προς το παρών τον ταΐζω μόλις τον βρω γιατί δέν ξέρω ακόμα που κοιμάται. χρειάζεται όμως ένα μόνιμο σπίτι και πολύ αγάπη.


 τηλ 6972267075

No comments: