Related Posts with Thumbnails

5.10.10

Αστερης

Μου βγήκε η γλώσσα αλλά το έφαγα όόόλο το φαί μου:-)))
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ!!!!!! Ποιός τυχερός θα τον πάρει;;;



Update 2/10/2010: Σήμερα με ρωτούσε αν βρέθηκαν γονείς για την πάρτη του.... Ανυπομονεί, λέει, να γίνει μέλος μιάς οικογένειας..... Ψάχνουμε γονείς για τον Αστέρη μας, σε λίγο θα είναι έτοιμος να βγει από την κλινική!


 Βίκυ, τηλ. 6937466030 





Ο Αστερης χτυπηθηκε απο αυτοκινητο (εσκεμμένα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα) και εγκαταλειφθηκε στο Θεολογο κοντα στον αγιο Κωνσταντινο το Σαββατο 7/8/2010 το πρωι.
Δεν υπηρχε σε ολο τον νομο ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ να αναλαβει το περιστατικο. Με την αμεση παρεμβαση της Βικυς και την πολυτιμη βοηθεια φιλων, μεταφερθηκε σε κτηνιατρικο κεντρο στον Αγιο Στεφανο, οπου του εγινε εγχειρηση οστεοσυνθεσης την Κυριακη τα ξημερωματα.
Ειχε χασει σχεδον ολο του το αιμα.
Ο μικρος σκυλακος θα παραμεινει στην κλινικη τουλαχιστον μεχρι το τελος Αυγουστου. Ειναι μεγαλος ο κινδυνος για μολυνση δεδομενου οτι στο χτυπημενο ποδι δεν υπαρχει καθολου κρεας και δερμα.Η νοσηλεια-θεραπεια-εγχειρηση εχουν πολυ υψηλο κοστος και δεν μπορουμε να ανταποκριθουμε μονοι μας. Η καθε μερα νοσηλειας κοστιζει περιπου 60 ευρω. Και συνολικα θα φθασουμε περιπου στα 1500 ευρω, αν ολα πανε καλα και καταφέρουμε να σώσουμε το ποδαράκι του.

Σήμερα, 18/8/2010 οι γιατροί του είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Ο αιματοκρίτης έχει ανέβει, ο μικρός τρώει με όρεξη, είναι πιο ζωηρός και, το κυριότερο, άρχισε να δείχνει σημάδια επούλωσης. Αισιοδοξούμε λοιπόν ότι θα ξεπεράσει την περιπέτειά του, έχει όμως μεγάλο αγώνα μπροσατά του.
Ο μόλις 4 μηνών Αστεράκης μας είναι μαχητής και αξίζει όλη τη βοήθειά μας....
Παρακαλουμε πολυ λοιπόν να τον βοηθήσετε κι εσείς. Ο μικρος παλευει για τη ζωη του και εμεις προσευχομαστε για αυτο. Οποιος θελει και μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει μαζι μας: 

Βικυ, sox7gr@yahoo.gr και
Λούση, lkyr@ans.gr

No comments: